Vineri 19 Ianuarie 2018
Text Size

Începând de astăzi am decis să vă propun o nouă categorie intitulată „Gânduri de taină din cămara sufletului“ În cadrul acestei noi categorii mi-am propus a împărtăși cu voi diverse gânduri și reflecții pe care Dumnezeu mi-le-a pus în suflet în viața mea de zi cu zi.

Gânduri tainice apărute în mod simplu și spontan în diverse momente din viața mea când relaxându-mă cugetam adânc. Lucruri simple și firești dar care mi-s-au părut a fi interesante subiecte de reflecție și care au născut în inima mea o mulțime de întrebări.

Nu întotdeauna am găsit răspunsul pe care îl căutam și poate mici întrebările nu sunt mereu cele mai potrivite dar sper că această nouă categorie să vă stârnească interesul fiind și pentru voi un bun prilej de cugetare. Poate vom afla răspunsurile împreună, luminați fiind de Hristos, Lumina lumii și și izvorul cunoașterii desăvârșite.

Sper totuși că aceste gânduri de suflet să vă aducă și vouă multă pace și bucurie în inimi fiindu-vă de folos spre mântuire.

Aștept cu mare drag, nerăbdare și curiozitate opiniile și răspunsurile voastre cu privire la cele ce vor fi scrise în această categorie

Vizitatori

45.4%Romania Romania
12.5%Republic Of Moldova Republic Of Moldova
7.9%Italy Italy
6.8%United States United States
6.8%Germany Germany
4.5%United Kingdom United Kingdom
4.5%Spain Spain
2.2%Canada Canada
1.1%Portugal Portugal
1.1%Ukraine Ukraine

Today: 2
Yesterday: 2
This Week: 10
Last Week: 27
This Month: 50
Last Month: 96

Comentarii recente

 • Asociația Umanitară „Alexandru Damian“, un strop de lumină și alinare în viața copiilor bolnavi de cancer

  • Roxana Popescu 12.05.2014 14:59
   Un articol foarte frumos. Pentru cei care sunt interesti sa fac voluntariat va recomand sa intrati ...
 • Cât costă un site?

  • Răzvan Ciule 28.09.2014 19:45
   Stimate domn vă mulțumesc pentru comentariu si va respect opinia, totuși consider că este necesar ...
    
  • anomim 09.04.2014 00:18
   :cry: gazduire 5 euro pentru un magazin virtual?:D si ssl? si vps, si cpu si baze de date serioase, si ...

Copyright © 2008-2014 All Rights Reserved. Toate drepturile asupra acestui site aparţin lui Răzvan Ciule. Pentru preluarea sau publicarea informaţiilor de pe acest site pe alte pagini vă rugăm să contactaţi autorul utilizand datele din cadru secţiunii de contact şi să precizaţi sursa. Orice modificare sau preluare a conţinutului fără consimţământul autorului reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.

SEO monitor