Vineri 19 Ianuarie 2018
Text Size

Această secțiune cuprinde o parte din înregistrările, reportagele sau interviurile acordate presei dealungul timpului și alte resurse multimedia pe care am dorit să le împart cu voi.

Lansarea cărții „O viata trăita alături de Hristos“ a autorului Răzvan Ciule, debut publicistic la vârsta de 18 ani în cadrul Seminarului Teologic Liceal creștin-ortodox „îSfinţii Trei Ierarhi“ Zalău la data de 13 iunie 2008. Vă rog iertați-mi emoțiile ce mă copleşau uneori și care sunt lesne de observat.

O zi din viața mea..... - Un film realizat cu ocazia Zilei Internaționale a persoanelor cu dizabilităţi (3 decembrie) de către Seminarul Teologic Liceal Ortodox Zalău. Filmul a fost realizat pe data de 28 decembrie 2008 şi a făcut parte dintro campanie de sensibilizare a tinerilor liceeni cu privire la persoanele cu dizabilităţi, desfășurată în perioada 2-5 decembrie 2008

Interviu acordat la RADIO Minisat Iasi cu cu ocazia Zilei Internationala a persoanelor cu dizabilitati, despre proiect. Multumiri speciale pentru facilitarea interviului domnului Ocu Mihai Alexandru şi întregii echipe de la „Minisat

Reportaj realizat de Focus TV Zalău la sfârşitul campaniei de sensibilizare BACH desfăsurată in perioada 2-5 dec 2008 Mulţumesc domnilor Ioana Stan şi Paul Taloş care au realizat reportajul, precum şi televiziunii Focus TV Zalău pentru amabilitatea cu care mi-l-au pus la dispoziţie.

înregistrarea emisiunii „24 de ore“ prezentată de doamna Marilena Hulea și difuzată în direct de postul „îFocus TV“ la data de 8 decembrie 2008, la finalul campaniei de sensibilizare a tinerilor liceeni cu privire la persoanele cu dizabilităţi.Mi-au fost alături în cadrul emisiunii  Maria Brazdău coordonatorul Biroul de Asistență și Consiliere a Persoanelor cu Handicap (BACH) Zalău , Preacucernicul Părinte Ionuţ Margin.Mulțumesc foarte mult echipei „Focus TV” Zalău pentru amabilitatea cu care ne-au promovat și pentru că mi-au oferit aceste înregistrări.

Un interviu acordat doamnei Roxana Arnăutu în cadrul emisiunii „Adevărul din data de 16 ian 2010 la ATV. Interviu având ca temă cartea mea de debut „O viață trăită alături de Hristos Mulțumim Roxanei și echipei ATV pentru interesul și sprijinul acordat.

Prima parte a dialogului realizat alături de Pr Conf Dr. Constantin Necula, în cadrul emisiunii „Ortodoxia pe înțelesul tuturor” Țin să mulțumesc atât părintelui pentru invitație cât și redacției și echipei Radio Trinitas de la Sibiu și București pentru amabilitatea cu care mi-au pus la dispoziție aceste înregistrări. Sper că veți avea o audiție plăcută și vă va fi de folos strădania noastră, aștept cu nerăbdare opiniile și comentariile voastre ale tuturor!

A doua parte a dialogului realizat alături de Pr Conf Dr. Constantin Necula, în cadrul emisiunii „Ortodoxia pe înțelesul tuturor” Țin să mulțumesc atât părintelui pentru invitație cât și redacției și echipei Radio Trinitas de la Sibiu și București pentru amabilitatea cu care mi-au pus la dispoziție aceste înregistrări. Sper că veți avea o audiție plăcută și vă va fi de folos strădania noastră, aștept cu nerăbdare opiniile și comentariile voastre ale tuturor!

 

Un interviu realizat în iunie 2013, cu câteva luni înainte de absolvire, alături de Pr Conf Dr. Constantin Necula, în cadrul emisiunii „Ortodoxia pe înțelesul tuturor” Țin să mulțumesc atât părintelui pentru invitație cât și redacției și echipei Radio Trinitas de la Sibiu și București pentru amabilitatea cu care mi-au pus la dispoziție aceste înregistrări. Sper că veți avea o audiție plăcută și vă va fi de folos strădania noastră, aștept cu nerăbdare opiniile și comentariile voastre ale tuturor!

Un reportaj realizat de Trinitas TV, la cursul festiv al absolvenților Facultății de Teologie Ortodoxă Andrei Șaguna din Sibiu. Reporteri Cristi Curta și George Butură

{youtube}v=zHjlEDcX8bo{/youtube}

Un reportaj realizat de Trinitas TV, cu prilejul depunerii jurământului de credință de către licențiații Facultății de Teologie Ortodoxă Andrei Șaguna din Sibiu. Reporteri Cristi Curta și Iuliana Lazăr

Un reportaj realizat de echipa EMaramures, la Catedrala Sf Treime din Baia Mare cu prilejul discutiilor pe tema "Hristos si darul tineretii"  organizate de ASCOR Baia Mare

 

Bunul meu prieten Doru Ciutacu si-a inceput activitatea ca om de rardio in cadrul echipei de la Radio VisProMusic, un radio pentru românii de pretutindeni. In cadrul primei editii a emisiunii Petale de vis - Petale de filozofie, tanarul realizator a ales ca subiect sintagma "Singurele obstacole sunt în mintea ta". Fiind o emisiune despre obstacole, limite si modul in care le putem depasii, Doru mi-a lansat invitatia de ai fii al[turi la acest important din viata si cariera lui. Din p[cate unele probleme de natura tehnica nu ne-au permis sa realizam acest duplex, cu toate acestea Doru a realizat o emisiune foarte frumoasa in care a vormbit pe larg atat despre activitatea mea cat si a altor tineri ce si-au depasit limitele. Multumindu-i lui Doru pentru prietenia, promovarea si atentia acordata dar si echipei pentru sprijinul tehnic, ii adresez sincere felicitari pentru acest debut frumos si astept cu drag cat mai multe emisiuni frumoase realizate de Doru si de echipa VisProMusic.

Un surt reportaj, despre concertul caritabil organizat pentru Julia Mizgai, realizat de echipa Salajeanul tv. Le mulțumim domnilor Cristina Pop și Ionuț Ianchiș, pentru faptul că au fost alături de noi și de Julia întro seară atât de minunată si conducerii postului pentru amabilitatea cu care ne-a pus la dispozitie acest reportaj.

 

Un reportaj realizat alaturi doamna Cristina Pop si difuzat de Salajeanul tv, in cursul stirilor.  Dand Slava lui Dumnezeu pentru toate, as vrea sa multumesc doamnei Cristina Pop pentru interesul si promovarea acordata, domnului cameraman Eduard Puscas, pentru munca depusa, domnului Adrian Lungu pentru prezentare, doamnei Ioana Stan care a realizat montajul si intregii echipe Salajeanul TV care a contribuit la realizarea acestui reportaj. De asemenea multumesc si postului pentru amabilitatea cu care ne-a pus la dispozitie acest reportaj.

Comments   

#5 mellon 2011-02-13 14:11
Tipa de la ATV, care a luat interviul fara sa fiu rautacios e sau proasta sau tampita inca nu ma pot hotara daca trebe sa ma hotarasc acuma o sa fie tragic dain fine ii recomand demisia .Ore primeste si bani pentru asta?
Razvan succes si toate cele bune.
#4 Alin 2011-02-07 10:56
Asta e fratiorul meu 8)
#3 Teodora 2011-02-06 11:40
Razvan...ti-am citit poeziile si din intamplare am ajuns la aceste filmulete care ci-am dezvaluit un adevar cumplit si anume ca esti intr-un scaun cu rotile :( cu ceva vreme in urma cand am intrat si am lasat un comentariu nici prin cap nu imi trecea ca ai avea aceasta problema de sanatate:(....dar ce ma impresionat foarte tare este puterea ta cu care treci peste si ca ai mereu zambetul pe fata :)
#2 Cristi 2011-01-30 18:23
Razvan... te ce pot satzi spun.. e ca esti un om minunat si Dumnezeu te iubeste..!> :D
#1 Cristi 2011-01-25 13:44
Razvan.. tot ce pot satzi spun.. e ca esti un om minunat...> :D

Vizitatori

45.4%Romania Romania
12.5%Republic Of Moldova Republic Of Moldova
7.9%Italy Italy
6.8%United States United States
6.8%Germany Germany
4.5%United Kingdom United Kingdom
4.5%Spain Spain
2.2%Canada Canada
1.1%Portugal Portugal
1.1%Ukraine Ukraine

Today: 2
Yesterday: 2
This Week: 10
Last Week: 27
This Month: 50
Last Month: 96

Who's Online

Avem 11 vizitatori și nici un membru online

Comentarii recente

 • Asociația Umanitară „Alexandru Damian“, un strop de lumină și alinare în viața copiilor bolnavi de cancer

  • Roxana Popescu 12.05.2014 14:59
   Un articol foarte frumos. Pentru cei care sunt interesti sa fac voluntariat va recomand sa intrati ...
 • Cât costă un site?

  • Răzvan Ciule 28.09.2014 19:45
   Stimate domn vă mulțumesc pentru comentariu si va respect opinia, totuși consider că este necesar ...
    
  • anomim 09.04.2014 00:18
   :cry: gazduire 5 euro pentru un magazin virtual?:D si ssl? si vps, si cpu si baze de date serioase, si ...

Copyright © 2008-2014 All Rights Reserved. Toate drepturile asupra acestui site aparţin lui Răzvan Ciule. Pentru preluarea sau publicarea informaţiilor de pe acest site pe alte pagini vă rugăm să contactaţi autorul utilizand datele din cadru secţiunii de contact şi să precizaţi sursa. Orice modificare sau preluare a conţinutului fără consimţământul autorului reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.

SEO monitor