Luni 22 Ianuarie 2018
Text Size

Această pagină cuprinde informații și scurte descrieri ale cărților mele. Acestea vor fi postate și în format electronic însă dacă doriți să le achiziționați în format tipărit vă rog să mă anunțați folosind formularul de contact.

 

O viață trăită alături de Hristos

Volumul meu de debut. O mărturie de suflet de 72 de pagini adresată tuturor credincioșilor dar mai ales tinerilor. Un volum în care am abordat diverse teme precum: Purtarea crucii, chemarea lui Hristos, tinerii si ispitele adolescentei, relația acestora cu Duhonicul, postul, rugăciunea, minunile ori cinstirea Maicii Domnului.

Carte apărută cu binecuvântarea PS Petroniu, Episcopul Sălajului.

Format A5

72 pagini

Volum atărut în 2008 la TIPOROM Zalău

Autor Răzvan Florin Ciule

ISBN: 9 789 730 057 515

                              Preț 6 RON

 

Cateheza copiilor și implicarea tinerilor în Biserică prin metode active.

Volumul constituie Teza de Licență pe care am susținut-o în 2013, sub atenta coordonarea Pr Conf. Dr Constantin Valer Necula din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din Sibiu.

Prefața volumului este semnată de Pr. Constantin Necula și este urmată de un interviu realizat îmoreună în studioul Radio Trinitas de la Sibiu pe parcursul a două ediții ale emisiunii 

În lucrarea de licență propriu-zisă, am încercat să creez o punte de legătură, aducând laolaltă atât căutările și nevoile actuale ale tinerilor care îl caută pe Dumnezeu și vor să se implice în mod activ în Biserică, așa cum sunt văzute de către un membru al generației lor, cât și dragostea și chemarea Bisericii care îi așteaptă cu brațele deschise spre a-i face părtași la bucuria și lumina veșniciei, la care Hristos ne cheamă în fiecare clipă.

Pe parcursul celor 6 capitole ce cuprind corpul propriu-zis al studiului, mi-am propus să supun atenției ampla și diversa problematică a copiilor și tinerilor noștri. Am încercat să fac referire atât la cele trei coordonate esențiale, în formarea oricărui tânăr și copil: Familia, Școala și Biserica, instituții menite să-l ajute să descopere lumea și pe sine însuși, născând și cultivând în el valori, talente și virtuți, modelând și formând tinerii și societatea de mâine pentru a deveni mai buni, mai înțelepți, mai aproape de pacea, bucuria și împlinirea pe care o caută cu atâta ardoare, cât și la aspecte catehumenale curente precum: avortul și abandonul copiilor, violența în familie, școală și societate, conflictul între generații, tinerii și pericolele dependenței, includerea copiilor și tinerilor cu dizabilități în Biserică, școală și societate ori susținerea și călăuzirea duhovnicească a copiilor și familiilor cu boli grave.

Carte apărută în cadrul Centrului Arhidiecezan de Diagnoză şi Cercetare Catehumenală, Omiletică şi în Pedagogia şi Metodologia Religiei Mitropolit †Andrei Şaguna, din Sibiu.

Format A5

131 pagini

Volum atărut în 2013 la Editurile Technomedia și Astra Musseum din Sibiu

Autor Răzvan Florin Ciule

ISBN 978-606-8520-65-0
ISBN 978-606-616-115-2

Preț 15 ron

Comments   

#1 Gheorghe Andrei Gabr 2013-09-09 16:06
:-) Doamne ajuta la cat mai multe carti.Sunt sigur ca sunt foarte frumoase...sper sa le citesc si eu...bunul meu prieten!

Vizitatori

45.3%Romania Romania
10.4%Republic Of Moldova Republic Of Moldova
9.3%United States United States
8.1%Germany Germany
6.9%Italy Italy
5.8%United Kingdom United Kingdom
3.4%Spain Spain
2.3%Canada Canada
1.1%Ukraine Ukraine
1.1%France France

Yesterday: 4
Last Week: 14
This Month: 56
Last Month: 96

Who's Online

Avem 10 vizitatori și nici un membru online

Comentarii recente

 • Asociația Umanitară „Alexandru Damian“, un strop de lumină și alinare în viața copiilor bolnavi de cancer

  • Roxana Popescu 12.05.2014 14:59
   Un articol foarte frumos. Pentru cei care sunt interesti sa fac voluntariat va recomand sa intrati ...
 • Cât costă un site?

  • Răzvan Ciule 28.09.2014 19:45
   Stimate domn vă mulțumesc pentru comentariu si va respect opinia, totuși consider că este necesar ...
    
  • anomim 09.04.2014 00:18
   :cry: gazduire 5 euro pentru un magazin virtual?:D si ssl? si vps, si cpu si baze de date serioase, si ...

Copyright © 2008-2014 All Rights Reserved. Toate drepturile asupra acestui site aparţin lui Răzvan Ciule. Pentru preluarea sau publicarea informaţiilor de pe acest site pe alte pagini vă rugăm să contactaţi autorul utilizand datele din cadru secţiunii de contact şi să precizaţi sursa. Orice modificare sau preluare a conţinutului fără consimţământul autorului reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.

SEO monitor