Vineri 19 Ianuarie 2018
Text Size

2 IUNIE 2010 – Fii copil  pentru o zi cu FAMISAJ


Asociația Famisaj Zalău în parteneriat cu Magic Princess şi Consiliul Județean al Elevilor Sălaj, vă invită miercuri, 2 iunie 2010 să regăsiți în sufletele dumneavoastră bucuria de a fi copii, bucurându-vă de un spectacol organizat cu prilejul Zilei Internazionale a Copilului.

La evenimentul organizat de către Asociația Famisaj vor participa pe lângă voluntarii fundației și alți copii talentați din județul Sălaj precum:

 • Raluca Ardelean
 • Monica Șandor
 • George Sârca
 • Emanuel
 • Adrian Aron
 • Daniel Pop – Șimleu Silvaniei
 • Dans modern – clasa de copii din clasa a III – a A a domnei învățătoare Hossu Elena de la Şcoala Generală Gheorghe Lazăr Zalău instruiți de domnișoara Roxana Dobocan
 • Break dance – elevi ai Liceului Pedagogic Gheorghe Şincai Zalău.
 • Tineri premianţi în sportul cu skate-urile, rolele, biciclete;
 • BB – tânăr talentat în raeggeton.

Activitățile acțiunii „Fii copil pentru o zi!” cuprinde două parți: un minispectacol şi demonstrații sportive și….. multă multă voie bună.

Evenimentul cu începere de la ora 15 conține un spectacol artistic ce va avea loc pe platoul de Marmură din fața Instituției Prefectului Judeţului Sălaj, iar de la ora 18 la aceeași locație vor avea loc demonstraţii sportive cu skateboard-ul, rolele și bicicletele. Tinerii vor arăta ce spectacol se face cu o banală placă, bicicletă și role.

Desfășurat pe data de 2 iunie 2010 sub sloganul „Fii copil pentru o zi“ evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă începând de la preșcolari, continuând cu elevii și studenții sălăjeni, dar de ce nu, și adulților ce vor să redevină copii măcar pentru o zi, lăsând deoparte toate preocupările cotidiene, evadând pur și simplu…în lumea minunată a copiilor.

De la această acțiune nu vor lipsi personajele de basm, care ne bucură copilăria, personaje care ne-au făcut mai cuminți (vrăjitoare), mai curajoși (muschetar, pirat), mai buni (îngeri și prințese) și mult mai amuzanți……SURPRIZĂ….

În cazul unor condiţii meteo nefavorabile evenimentul își va schimba locația desfășurându-se la Sala mică a Consiliului Județean (clădirea nouă vis-a-vis de hotel Porolissum) , la aceeași oră mai sus menționată.

Aflată la al doilea proiect de la înființare, asociația Famisaj este o asociaţie ce activează în cadrul Bisericii Catolice „Sfânta familie” din Zalău, dar care se adresează tuturor tinerilor. De aceea cu această ocazie, reinvităm persoanele, tinerii interesați să devină voluntari să se alăture echipei formate, care abia așteaptă noi colegi, prieteni și parteneri pentru viitoarele proiecte.

Campania anterioară „Alegerea ta, VIAȚA ta!” s-a bucurat de un real succes, în primul rând, pentru că a reușit să informeze tinerii interesați cu privire la temele specifice perioadei sensibile – adolescenţa. În al doilea rând, spunem că s-a bucurat de succes deoarece a reușit să stârnească interesul şi simpatia unor tineri, pe care iată, îi regăsim acum în rândul organizatorilor activității dedicate copiilor invitându-i pe toți în data de 2 iunie să se distreze împreună de ziua lor.

De asemenea, asociația FAMISAJ invită doritorii care vor să exerseze cunostințele de limbă engleză, la nivel de conversație, în fiecare zi de miercuri începând cu ora 18.00 să participe la Clubul de Engleză alături de voluntarii Rosemary și Tiffany.

 

Dar, până atunci….vă așteptăm cu mare drag să fiți copii pentru o zi alături de FAMISAJ!

Vizitatori

45.4%Romania Romania
12.5%Republic Of Moldova Republic Of Moldova
7.9%Italy Italy
6.8%United States United States
6.8%Germany Germany
4.5%United Kingdom United Kingdom
4.5%Spain Spain
2.2%Canada Canada
1.1%Portugal Portugal
1.1%Ukraine Ukraine

Today: 2
Yesterday: 2
This Week: 10
Last Week: 27
This Month: 50
Last Month: 96

Comentarii recente

 • Asociația Umanitară „Alexandru Damian“, un strop de lumină și alinare în viața copiilor bolnavi de cancer

  • Roxana Popescu 12.05.2014 14:59
   Un articol foarte frumos. Pentru cei care sunt interesti sa fac voluntariat va recomand sa intrati ...
 • Cât costă un site?

  • Răzvan Ciule 28.09.2014 19:45
   Stimate domn vă mulțumesc pentru comentariu si va respect opinia, totuși consider că este necesar ...
    
  • anomim 09.04.2014 00:18
   :cry: gazduire 5 euro pentru un magazin virtual?:D si ssl? si vps, si cpu si baze de date serioase, si ...

Copyright © 2008-2014 All Rights Reserved. Toate drepturile asupra acestui site aparţin lui Răzvan Ciule. Pentru preluarea sau publicarea informaţiilor de pe acest site pe alte pagini vă rugăm să contactaţi autorul utilizand datele din cadru secţiunii de contact şi să precizaţi sursa. Orice modificare sau preluare a conţinutului fără consimţământul autorului reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.

SEO monitor