Vineri 19 Ianuarie 2018
Text Size

adelinÎn urmă cu ceva vreme, prin darul și dragostea lui Dumnezeu aveam să aflu cu ajutorul Nicoletei Țintea și a echipei de la Observator povestea lui Adelin, prezentat în cadrul campaniei „Lăsați-mă să învăț”. La acea vreme Adelin care este un copil de numai 11 ani, elev al Centrului pentru deficienți de vedere din Buzău, avea nevoie de o mașină de scris special pentru nevăzători în valoare de 500 de euro ce depășea posibilitățile materiale ale familiei. 

 

Prin jertfa unor oameni cu suflet Adelin a primit acea mașină de scris și încă alte câteva daruri însă având în vedere că în cadrul Centrului de copii cu deficiențe de Vedere din Buzău eșistă peste 110 elevi din care 40 de copii în ciclul preșcolar și gimnazial (I-IV) Nicoleta Țintea lansat o campanie numită „De Sfântul Nicolae, pentru copiii care nu văd lumina”.

 

Campania lansată deja se desfășoară în perioada 1 octombrie -25 noiembrie î2011 își propune să aducă un zâmbet pe chipul acestor copii minunați cu prilejul sărbătorilor de iarnă prin oferirea de cadouri, haine, jucării, dulciuri, cărți în Braille și aparatură specifică pentru a le ușura procesul de educație și dezvoltare.

 

M-am alăturat și eu acestui demers salutabil deoarece încă de când l-am cunoscut pe Eduard Leancă, fost elev al Școlii din Buzău, am o sensibilitate aparte față de acești copii.

 

Dacă unii din voi doresc să se alăture demersului, puteți contribuii cu dulciuri, cărți sau haine o puteți contacta pe Nicoleta folosind adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  


De asemenea dacă există persoane care doresc să contribuie și financiar o pot face oricând cu ajutorul unui cont în lei deschis la BRD nr SV37671991000  

 

Cod IBAN: RO22BRDE100SV37671991000  

 

Contul aparține lui Adelin și este administrat de diriginta lui domnișoara Ursu Laura Mirela 

 

ATENȚIE: DACĂ DORIȚI CA DONAȚIA DVS SĂ FIE FOLOSITĂ ȘI PENTRU CEILALȚi COPII DIN CADRUL LICEULUI VĂ RUGĂM SĂ SPECIFICAȚI CĂ ACEASTA ESTE PENTRU TOTI COPIII, ÎN CAZ CONTRAR SUMA VA FI FOLOSITĂ DOAR PENTRU ADELIN.

 

Cadourile strânse până pe 25 noiembrie vor fi duse copiilor pe data de 3 decembrie 2011 cu ocazia Zilei Mondiale a Persoanelor cu Dizabilități

 

Mai multe detalii puteți afla de pe blogul Nicoletei Țintea sau de pe pagina de Facebook a campaniei,

 

Sparge umbrele prin zâmbetul unui copil!

 

Actualizare 20.11.2011 Pe 26 noiembrie campania "De Sfântul Nicolae, pentru copiii care nu văd lumina" a luat sfârșit. Mosul a fost atat de darnic încât a împărțit cadouri atât copiilor de la Liceul pentru Deficienți de Vedere de la Buzău cât și copiilor de la Glodeanu mai multe informații despre bilanțul campaniei și reacțiile destinatarilor aflati de pe Blogul Nicoletei Tintea cea care a fost initiatoarea acestui proiect . Bilanțul complet îl găsiți aici    de asemenea atât pe pagina de facebook a campaniei cât și pe contul lui Nicoleta Ţintea si a dirigintei lui Adelin, domnișoara Laura Mirela Ursu puteti gasi o multime de poze de la întâlnirea cu cei mici. Ma bucur mult că am avut ocazia de a afla povestea lui Adelin Tănasă și a celorlalți copii de la Buza, multumesc lui Dumnezeu pentru acest dar, bpia ceșpr ce v-ati implocat si bineinteles Nicoletei și domnisoarei Laura Mirela Ursu pentru sansa de a ma implica in vietile acestor copii.

Vizitatori

45.4%Romania Romania
12.5%Republic Of Moldova Republic Of Moldova
7.9%Italy Italy
6.8%United States United States
6.8%Germany Germany
4.5%United Kingdom United Kingdom
4.5%Spain Spain
2.2%Canada Canada
1.1%Portugal Portugal
1.1%Ukraine Ukraine

Today: 2
Yesterday: 2
This Week: 10
Last Week: 27
This Month: 50
Last Month: 96

Comentarii recente

 • Asociația Umanitară „Alexandru Damian“, un strop de lumină și alinare în viața copiilor bolnavi de cancer

  • Roxana Popescu 12.05.2014 14:59
   Un articol foarte frumos. Pentru cei care sunt interesti sa fac voluntariat va recomand sa intrati ...
 • Cât costă un site?

  • Răzvan Ciule 28.09.2014 19:45
   Stimate domn vă mulțumesc pentru comentariu si va respect opinia, totuși consider că este necesar ...
    
  • anomim 09.04.2014 00:18
   :cry: gazduire 5 euro pentru un magazin virtual?:D si ssl? si vps, si cpu si baze de date serioase, si ...

Copyright © 2008-2014 All Rights Reserved. Toate drepturile asupra acestui site aparţin lui Răzvan Ciule. Pentru preluarea sau publicarea informaţiilor de pe acest site pe alte pagini vă rugăm să contactaţi autorul utilizand datele din cadru secţiunii de contact şi să precizaţi sursa. Orice modificare sau preluare a conţinutului fără consimţământul autorului reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.

SEO monitor