Vineri 19 Ianuarie 2018
Text Size

Poate unii din voi știți că sâmbătă a fost ziua mea, am primit multe daruri de suflet dar acum aș vrea să împărtășesc cu voi bucuria unui dar foarte drag sufletului meu. Cristian Voiculescu este un frate de suflet al cărui impresionantă poveste de viață am publicat-o deja pe blog în cadrul categoriei „Povești de viață“ fiind cea mai citită postare de pe acest blog.

Chiar dacă l-am cunoscut pe Cristian abia acum câteva luni și încă nu am avut bucuria de al vedea față către față, noi suntem foarte apropiați și îmi place să spun adesea că este unul din frații mei de suflet de care îmi place să mă îngrijesc în măsura în care îmi îngăduie Hristos, fiindu-i alături, încurajându-l, mângâindu-l și întărindu-l cu un cuvânt bun și o rugăciune, oferindu-i toată dragostea și prietenia mea.

Pentru că știa că se apropie ziua mea de naștere Cristian s-a gândit să îmi facă o mică surpriză așa că m-a rugat să îi dau adresa mea. Surprins de rugămintea lui neașteptată dar totuși bănuind ce plănuiește, am rămas puțin pe gânduri ne știind ce să fac, îmi era foarte drag, aveam și am în continuare deplină încredere în el dar nu doream să îl deranjez. Am înțeles însă că aceasta este dorința lui și că l-ar face foarte fericit iar eu nu aveam niciun drept să îi răpesc această bucurie.

 

După ce i-am dat adresa l-am întrebat și care este motivul pentru care are nevoie de ea dar nevrând să strice surpriza Cristișor mi-a spus cu aceeași inocență și bunătate ce mă lasă de fiecare dată fără cuvinte „întrebam căci sunt nerăbdător să te văd atunci când o să pot sa merg. Adevăratul motiv aveam însă să îl aflu a doua zi, atunci când Cristi și doamna Voiculescu m-au sunat urându-mi un călduros și sincer la mulți ani, spunându-mi în același timp că și-au dorit să îmi facă un mic dar de suflet.

Impresionat de gestul frumos făcut de Cristian și fericit că Dumnezeu mi-a dăruit un prieten și frate atât de minunat, i-am mulțumit și lui și doamnei asigurându-i că voi primi darul lor cu mare drag, păstrându-l mereu aproape de sufletul meu. Luni dimineață imediat după ce m-am trezit exact cum spusese doamna Mioara am fost căutat de un curier venit să îmi aducă un dar, un dar de suflet de la Cristian și părinții lui.

După încheierea formalităților necesare am desfăcut coletul găsind în interior câteva icoane și niște clopoței chinezești cu 9 îngerași meniți să mă ocrotească neîncetat, amintindu-mi cu drag de un alt înger, bunul meu prieten și frate, Cristian

Chiar dacă mai avem de așteptat până ne vom întâlni, împlinind astfel dorința lui Cristi, sunt sigur că această binecuvântată zi va veni curând. Pană atunci iubitul meu frățior rămân alături de tine pomenindu-te cu drag în rugăciuni și iubindu-te cu toată inima mea. Îți mulțumesc că exiști Cristișor!

Vizitatori

45.4%Romania Romania
12.5%Republic Of Moldova Republic Of Moldova
7.9%Italy Italy
6.8%United States United States
6.8%Germany Germany
4.5%United Kingdom United Kingdom
4.5%Spain Spain
2.2%Canada Canada
1.1%Portugal Portugal
1.1%Ukraine Ukraine

Today: 2
Yesterday: 2
This Week: 10
Last Week: 27
This Month: 50
Last Month: 96

Comentarii recente

 • Asociația Umanitară „Alexandru Damian“, un strop de lumină și alinare în viața copiilor bolnavi de cancer

  • Roxana Popescu 12.05.2014 14:59
   Un articol foarte frumos. Pentru cei care sunt interesti sa fac voluntariat va recomand sa intrati ...
 • Cât costă un site?

  • Răzvan Ciule 28.09.2014 19:45
   Stimate domn vă mulțumesc pentru comentariu si va respect opinia, totuși consider că este necesar ...
    
  • anomim 09.04.2014 00:18
   :cry: gazduire 5 euro pentru un magazin virtual?:D si ssl? si vps, si cpu si baze de date serioase, si ...

Copyright © 2008-2014 All Rights Reserved. Toate drepturile asupra acestui site aparţin lui Răzvan Ciule. Pentru preluarea sau publicarea informaţiilor de pe acest site pe alte pagini vă rugăm să contactaţi autorul utilizand datele din cadru secţiunii de contact şi să precizaţi sursa. Orice modificare sau preluare a conţinutului fără consimţământul autorului reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.

SEO monitor