Vineri 19 Ianuarie 2018
Text Size

afis-hristos-si-binecuvantarea-tineretiiAzi 13 martie 2014, la ora 18:00, în Catedrala Episcopală din Baia Mare, împreună cu prietenii de la Ascor Baia Mare Maramureș, vă provocăm la o discuție pe tema „Hristos și binecuvântarea tinereții” O discuție de suflet a unor prieteni adunați laolaltă de bucuria și dorința de a fi a lui Hristos dar și de chemarea de a împărtașii fericirea și frumusetea tinereții trăite cu Dumnezeu.

Nu dorim sa ținem predici lungi, să punem etichete sau sa vorbim despre noi ci doar să arătam ceea ce a făcut Dumnezeu în viețile noastre și să vă provocăm să vă infructati cu nesaț impreună cu noi din darul tinereții pe care l-am primit de la Dumnezeu.

Tinerețea este darul lui Dumnezeu pentru voi, este perioada în care dorim cel mai mult sa ne descoperim pe noi înșine, lumea și pe Dumnezeu, perioada în care asemeni lui Petru pășim pe mare și credem că putem schimba întreaga lume, perioada în care noi suntem cei mai frumoși, mai curajoși în care ne facem 1000 de vise și ne aruncăm în valuri fără teamă pentru a le împlinii, dar și perioada în care manați de dorința de a fi mai mari, mai tari, mai altfel, ne putem pierde, dacă nu il avem pe Hristos ca liman al tinereții noastre.

 

Să îndrăznim să biruim lumea, să nu uitam că Hristos, Cel care e Cruce, Jertfă, Biruință și înviere, ne așteaptă pretutindeni dar mai ales în Biserica pe Masa Sfântului Altar și vrea să dea tinereții noastre un sens în bucuria Veșniciei.
 
Sunteți tineri, frumoși, curați și Hristos vă vrea lângă Dumnezeu. Biserica nu e deplina fără noi iar noi nu putem fii deplini și desavarșiți decât în Hristos și în Biserică. Să îndrăznim să dăm un sens vieții noastre, oferind lumii și lui Dumnezeu tot ceea ce e mai bun și find prilej de bucurie și cinste părinților noștrii să nu uităm că noi suntem un dar a lui Dumnezeu pentru părintii noștri dar și un dar al părintilor noștri pentru Dumnezeu.
 
Cu acest gând vă asteptăm să ne bucurăm împreună și sperând că veți raspunde provocării noastre, asteptăm propunerile, ideile și întrebările voastre.... Ne vedem în catedrală!

Vizitatori

45.4%Romania Romania
12.5%Republic Of Moldova Republic Of Moldova
7.9%Italy Italy
6.8%United States United States
6.8%Germany Germany
4.5%United Kingdom United Kingdom
4.5%Spain Spain
2.2%Canada Canada
1.1%Portugal Portugal
1.1%Ukraine Ukraine

Today: 2
Yesterday: 2
This Week: 10
Last Week: 27
This Month: 50
Last Month: 96

Comentarii recente

 • Asociația Umanitară „Alexandru Damian“, un strop de lumină și alinare în viața copiilor bolnavi de cancer

  • Roxana Popescu 12.05.2014 14:59
   Un articol foarte frumos. Pentru cei care sunt interesti sa fac voluntariat va recomand sa intrati ...
 • Cât costă un site?

  • Răzvan Ciule 28.09.2014 19:45
   Stimate domn vă mulțumesc pentru comentariu si va respect opinia, totuși consider că este necesar ...
    
  • anomim 09.04.2014 00:18
   :cry: gazduire 5 euro pentru un magazin virtual?:D si ssl? si vps, si cpu si baze de date serioase, si ...

Copyright © 2008-2014 All Rights Reserved. Toate drepturile asupra acestui site aparţin lui Răzvan Ciule. Pentru preluarea sau publicarea informaţiilor de pe acest site pe alte pagini vă rugăm să contactaţi autorul utilizand datele din cadru secţiunii de contact şi să precizaţi sursa. Orice modificare sau preluare a conţinutului fără consimţământul autorului reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.

SEO monitor