Luni 22 Ianuarie 2018
Text Size

radio renasterea a doua sansa

Azi, 8 mai 2017, am avut bucuria de a răspunde invitației lansate de prietenul Mihai-Bogdan Tătaru, participând în calitate de invitat în cadrul unei ediții a emiunii „A doua șansă“, difuzată săptămânal de Radio Renașterea, Radioul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Vadului, Feleacului și Clujului, luni seara începând cu ora 20:30.

Emisiunea, realizată de mai bine de saisprezece ani de către primul jurnalist și psiholog utilizator de scaun rulant din România, își propune să dovedească printr-o serie de exemple vii, aduse în fața publicului, săptămână de săptămână că o dizannilitate nu înseamnă automat o condamnare ci mai degrabă o provocare în a ne depășii limitele, în a oferii tot ceea ce avem mai bun. Îndiferent dacă suntem persoane perfect sănătoase sau cu nevoi speciale, noi toți suntem chemați să ne bucurăm de viață, să împlinim faptele iubirii de aproape și prețund fiecare clipă să o folosim în căutarea, aflarea și vestirea lui Hristos

Mihai este un tânăr etrem de ambițios, hazliu și pl care a reușit să își depășească situația și chiar dacă fusese diagnosticat cu tetrapareză spastică, a reușit să se ridice din căruciur, prin muncă și perseverență, în prezent deplasându-se în mod independent cu ajutorul unui cadru. Pentru mine personal, dar și pentru părinții mei, întâlnirea cu Mihai a fost una extrem de motivantă, arătându-ne că se poate depăși orice limită și încurajându-mă să accentuez și activitatea de recuperare fizică.

Deși am fost extrem de emoționat, sper că Dumnezeu mi-a dăruit cuvând bun spre a mărturisi toate câte s-au făcut în viața mea de către Sfânta Treime, Maica Domnului și Sfinții Săi, dar și de către diverși oameni prin care Domnul a lucrat în folosul meu și a celor din jur.

Mi-au stat alături în această binecuvântată provocare la mărturisire, părinții mei, prietenul Bogdan Mureșan și Pr. Conf. Dr. Constanin Necula, ultimii doi , voavând chiar și intervenții telefonice pe care le veți putea asculta în cadrul ediției de luni, 15 mai, de la ora 20:30, în cadrul emisiunii „A doua șansă“,  difuzată pe frecvențele și pe site-ul Radio Renașterea.

Așadar, mulțuind lui Dumnezeu pentru toate câte s-au săvârșit spre folosul oamenilor și Slava Sa, vă invităm să ne fiți alături și proitem să vă oferim cuvinte ziditoare de suflet, gânduri despre prietenie, despre abilitate și dizabilitate, despre chearea lui Dumnezeu, voluntariat și multe alte teme, toate încununate cu un moment muzical surpriză.

Fiți alături de noi pe frecvențele Radio Renașterea 91,2 fm la Cluj-Napoca și 102 MHz/FM la Bistrița sau pe site-ul www.radiorenașterea.ro Ne puteți asculta luni de la ora 20:30 sau în una din cele două reluări difuzate marți diineața începând cu ora 01:00 sau sâmbătă începând cu ora 13:30.

După interviul acordat lui Mihai, am avut ocazia să purtăm o discuție extrem de interesantă în care am avut ocazia să ne cunoaștem mai bine, la dialogul nostru alăturându-se ulterior și Ciprian Așchilean, un tânăr jurnalist Clujean, în sufletul căruia am citit o profunzime aparte și o puternică deschidere a sufletului către spiritualitate și o legătură, vie, directă și personală cu Dumnezeu.

Mulțumind lui Dumnezeu care a lucrat prin noi, lui Mihai pentru invitație, promovare și efort, tuturor celor care au luat parte la realizarea acestei emisiuni prin intervenții telefonice, intervenții muzicale și munca de editare audio și celor doi noi prieteni, pentru prietenia și căldura sufletească pe care mi-au oferit-o, vă pun la dispoziție acest link, invitându-vă să ne ascultați luni de la 20:30, asigurându-vă că veți regăsii înregistrarea după difuzare în cadrul secțiunii de Înregistrări, reportaje și interviuri

Marți 16.05.2017 Seara trecută ați avut ocazia să urmăriți prima difuzare a emisiunii "A doua șansă, a prietenului Mihai Tătaru, în care am fost invitat să împărtășesc cu ascultătorii radio Renașterea lucrarea pe care Dumnezeu a făcut-o în viața mea. Pentru toți aceia care din binecuvântate pricini nu au reușit să urmărească emisiunea la prima difuzare, astăzi începând cu 1:00 Veți putea urmări o primă reluare, realizată în mod special pentru românii din America și Australia. De asemenea veți putea recepționa emisiunea și sâmbătă de la 13:30 când, postul de radio al Arhiepiscopiei Clujului va difuza ultima reluare a întâlnirii noastre. Țin să mulțumesc, echipei Radio Renașterea, realizatorului și prietenului Mihai Tătaru pentru promovare, prietenului Ciprian Aschilean, care a lucrat împreună cu Mihai pentru a asigura o calitate profesională a înregistrării și bineînțeles prietenului Bogdan Muresan și pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula, pentru cuvintele extrem de frumoase care mă motivează enorm și pe care le voi păstra în taină sufletului, încercând să mă ridic la măsura curăției lor. Pentru mai multe detalii legate de Întâlnirea noastră radiofonică, dar și în legătură cu frecvențele la care ne puteți asculta, vă invit să accesați linkul anexat preventei postâri, iar în zilele următoare voi publica pe site și o înregistrare completă a emisiunii.

Sâmbătă 20.05.2017 Azi începând cu ora 13.30 veți putea asculta reluarea emisiunii A doua șansă, difuzată de Radio Renașterea și realizată de Mihai Tataru, vor completa povestea mea de viață, cu două intervenții telefonice de suflet. prietenul Bogdan Muresan și pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula, Ne puteti asculta pe frecvențele 91,0 Mhz la Cluj-Napoca și 102.0 la Bistrița sau pe www.radiorenasterea.ro. Pentru mai multe detalii legate de Întâlnirea noastră radiofonică, vă invit să accesați linkul anexat prezentei postâri, iar după difuzare, în cursul zilei de azi voi publica pe site și o înregistrare a emisiunii.

Sâmbătă 20.05.2017 14:00 Dragi prieteni, așa cum am promis, după ultima difuzare pe radio, vă atașez înregistrarea emisiunii și dorindu-vă audiție plăcută, aștept opiniile, comentariiile și gândurile dvs în secțiunea de comentarii.

 

Vizitatori

45.3%Romania Romania
10.4%Republic Of Moldova Republic Of Moldova
9.3%United States United States
8.1%Germany Germany
6.9%Italy Italy
5.8%United Kingdom United Kingdom
3.4%Spain Spain
2.3%Canada Canada
1.1%Ukraine Ukraine
1.1%France France

Yesterday: 4
Last Week: 14
This Month: 56
Last Month: 96

Comentarii recente

 • Asociația Umanitară „Alexandru Damian“, un strop de lumină și alinare în viața copiilor bolnavi de cancer

  • Roxana Popescu 12.05.2014 14:59
   Un articol foarte frumos. Pentru cei care sunt interesti sa fac voluntariat va recomand sa intrati ...
 • Cât costă un site?

  • Răzvan Ciule 28.09.2014 19:45
   Stimate domn vă mulțumesc pentru comentariu si va respect opinia, totuși consider că este necesar ...
    
  • anomim 09.04.2014 00:18
   :cry: gazduire 5 euro pentru un magazin virtual?:D si ssl? si vps, si cpu si baze de date serioase, si ...

Copyright © 2008-2014 All Rights Reserved. Toate drepturile asupra acestui site aparţin lui Răzvan Ciule. Pentru preluarea sau publicarea informaţiilor de pe acest site pe alte pagini vă rugăm să contactaţi autorul utilizand datele din cadru secţiunii de contact şi să precizaţi sursa. Orice modificare sau preluare a conţinutului fără consimţământul autorului reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.

SEO monitor