Vineri 19 Ianuarie 2018
Text Size

concert-julia

„Muzica răscolește toate sentimentele; și, ca și după o furtună, sufletul, liniștindu-se, devine mai bun, mai îngăduitor, mai nobil“ - Vasile Conta

As dori sa incep ziua cu cateva multumiri sincere adresate tuturor artistilor, prietenilor, partenerilor si Salajenilor care au fost alaturi de Julia (Iulia Beatrice Mizgai) in cadrul concertului de aseara. Va multumim pentru solidaritate, dragoste si jertfelnicie. Speram din suflet ca am reusit sa transmitem emotia si dragostea pe care Dumnezeu ne-a sadit-o in suflet si sa-i aratam Juliei ca o iubim si ca nu e singura. Va anuntam ca in urma evenimentului de ieri s-au strans aproximativ 10 000 de ron si incepand de azi Julia va incepe tratamentul. In curand speram sa obținem și un număr de sms. Va tinem la curent cu toate vestile de indata ce le vom primii. Pana atunci insa vreau sa multumesc tuturor pentru o seara minunata in care am trait un amalgam de emotii, in care m-am bucurat de multa muzica buna si oameni frumosi. Multumiri speciale tenorului si prietenului Sergiu Chirila pentru invitatie si lui Roman Darius, pentru efortul depus si sprijinul acordat. A fost o mare onoare sa fiu pe aceeasi scena alaturi de oameni frumosi ca Sergiu Chirila, Ariana Puie, Ciprian Ghiurco, Maria Tempfli , soti Camelia si Florin Ţârlea si de carismaticii prezentatori Adina Puscas (Hora TV) si Adrian Lungu (Salajeanul TV) Felicitari tuturor si Slava lui Dumnezeu si multumiri pentru toate!

În încheiere mulțumc încă odată tuturor Sălăjenilor prezenți ce au dorit să fie alături de Julia, minunaților artiști ce și-au pus talentul, munca și sensibilitatea în slujba speranței dorind să dăruiască o șansă tinerei Julia, sponsorilor, asociațiilor și instituțiilor ce sau alăturat acestui demers și partenerilor media ce ne-au fost alături. Va multumesc inca odata pentru o seara minunata, a fost o onoare pentru mine sa va cunosc, sa fim pe aceeasi scena si va multumesc tuturor pentru prietenia si sustinerea acordata! 

Ca semn al recunoștiței noastre vă oferim un surt reportaj, despre concertul de ieri, realizat de echipa Salajeanul tv. Le mulțumim domnilor Cristina Pop și Ionuț Ianchiș, pentru faptul că au fost alături de noi și de Julia întro seară atât de minunată! 

Vizitatori

45.4%Romania Romania
12.5%Republic Of Moldova Republic Of Moldova
7.9%Italy Italy
6.8%United States United States
6.8%Germany Germany
4.5%United Kingdom United Kingdom
4.5%Spain Spain
2.2%Canada Canada
1.1%Portugal Portugal
1.1%Ukraine Ukraine

Today: 2
Yesterday: 2
This Week: 10
Last Week: 27
This Month: 50
Last Month: 96

Comentarii recente

 • Asociația Umanitară „Alexandru Damian“, un strop de lumină și alinare în viața copiilor bolnavi de cancer

  • Roxana Popescu 12.05.2014 14:59
   Un articol foarte frumos. Pentru cei care sunt interesti sa fac voluntariat va recomand sa intrati ...
 • Cât costă un site?

  • Răzvan Ciule 28.09.2014 19:45
   Stimate domn vă mulțumesc pentru comentariu si va respect opinia, totuși consider că este necesar ...
    
  • anomim 09.04.2014 00:18
   :cry: gazduire 5 euro pentru un magazin virtual?:D si ssl? si vps, si cpu si baze de date serioase, si ...

Copyright © 2008-2014 All Rights Reserved. Toate drepturile asupra acestui site aparţin lui Răzvan Ciule. Pentru preluarea sau publicarea informaţiilor de pe acest site pe alte pagini vă rugăm să contactaţi autorul utilizand datele din cadru secţiunii de contact şi să precizaţi sursa. Orice modificare sau preluare a conţinutului fără consimţământul autorului reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.

SEO monitor