Luni 22 Ianuarie 2018
Text Size

articol-salajeanulChiar dacă trăieşte ţintuit într-un scaun cu rotile, viaţa sa nu se rezumă la atât. Se implică în activităţi filantropice, scrie cărţi, stăpâneşte noţiuni de IT şi creează pagini de web. Este tânărul teolog din Zalău, Răzvan Ciule, cel care a uimit o ţară întreagă prin activitatea sa de voluntariat pe care o desfăşoară chiar dacă se află într-un scaun cu rotile. 

 

Răzvan Ciule, în vârstă de 25 de ani, este licenţiat în teologie, iar acum urmează cursurile celui de-al doilea an de master în Teologie Practică. Pe lângă activitatea de student masterand, Răzvan continuă activitatea teologică şi publicistică, pe care a început-o cu mulţi ani în urmă.

 

Pe lângă activitatea sa teologică şi publicistică, Răzvan şi-a descoperit şi pasiunea pentru IT. Creează pagini web şi oferă consultanţă celor care doresc să acceseze acest domeniu şi să afle mai multe informaţii despre programare.

 

Răzvan este un exemplu pentru toţi prin implicarea sa în acţiuni filantropice. Nu ezită să ofere ajutorul celor din jur. Este implicat în diverse campanii ce vizează informarea tinerilor cu privire la persoanele cu dizabilităţi, problematica tinerilor: droguri, alcool, fumat, relaţia copii-părinţi precum și în ajutorarea, informarea și susținerea familiilor și a copiilor bolnavi de cancer.

 

Răvan Ciule a fost şi este zi de zi un exemplu pentru ceilalţi prin dăruirea şi dorinţa cu care înfăptuieşte binele pentru cei din jurul său. Un exemplu că nici măcar boala, sau în acest caz-căruciorul cu rotile, nu poate să oprească omul în a săvârşi binele. 

Cristina Pop, Salajeanul si Salajeanul TV

 

Vizitatori

45.3%Romania Romania
10.4%Republic Of Moldova Republic Of Moldova
9.3%United States United States
8.1%Germany Germany
6.9%Italy Italy
5.8%United Kingdom United Kingdom
3.4%Spain Spain
2.3%Canada Canada
1.1%Ukraine Ukraine
1.1%France France

Yesterday: 4
Last Week: 14
This Month: 56
Last Month: 96

Who's Online

Avem 40 vizitatori și nici un membru online

Comentarii recente

 • Asociația Umanitară „Alexandru Damian“, un strop de lumină și alinare în viața copiilor bolnavi de cancer

  • Roxana Popescu 12.05.2014 14:59
   Un articol foarte frumos. Pentru cei care sunt interesti sa fac voluntariat va recomand sa intrati ...
 • Cât costă un site?

  • Răzvan Ciule 28.09.2014 19:45
   Stimate domn vă mulțumesc pentru comentariu si va respect opinia, totuși consider că este necesar ...
    
  • anomim 09.04.2014 00:18
   :cry: gazduire 5 euro pentru un magazin virtual?:D si ssl? si vps, si cpu si baze de date serioase, si ...

Copyright © 2008-2014 All Rights Reserved. Toate drepturile asupra acestui site aparţin lui Răzvan Ciule. Pentru preluarea sau publicarea informaţiilor de pe acest site pe alte pagini vă rugăm să contactaţi autorul utilizand datele din cadru secţiunii de contact şi să precizaţi sursa. Orice modificare sau preluare a conţinutului fără consimţământul autorului reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.

SEO monitor